Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 338g186kcal5.4g44.6g0.6g2.9g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 135g308kcal6.8g23.7g19g7.8g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g68g243kcal15.6g0g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)124g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2475g3514kcal182.8g151.6g245g25.6g
Valittu annoskoko1238g1757kcal91.4g75.8g122.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna619g879kcal45.7g37.9g61.3g6.4g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675