Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 225g75kcal1.4g12.7g0.5g5.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 169g40kcal3g3.7g0.5g3.8g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 113g24kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl225g191kcal3.2g9.9g15.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g84g236kcal16g0g18.6g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]113g371kcal30.4g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2475g2045kcal123.6g80.4g127.4g32.6g
Valittu annoskoko1238g1023kcal61.8g40.2g63.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna619g511kcal30.9g20.1g31.9g8.2g
Arvot/100g100g83kcal5g3.2g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758