Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl84g756kcal0g0g84g0g
Tonnikala vedessä 1938g2024kcal434.9g0g29.1g0g
Sipuli kuivattu 97g264kcal10.2g34g1.6g33.9g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g258g646kcal31g126.6g1.3g1.3g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1938g2907kcal38.8g48.4g290.7g0g
Herneet (Apetit)1292g685kcal73.6g68.5g11.6g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g1292g1602kcal38.8g330.7g7.8g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g3101g3247kcal159.1g610.9g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24259kcal1572.8g2438.2g889.4g70.4g
Valittu annoskoko10000g12130kcal786.4g1219.1g444.7g35.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6065kcal393.2g609.6g222.4g17.6g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575