Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 175g529kcal31.4g84.9g1.7g18.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Amerikan Pekoni filee, HK49g78kcal10.3g0.1g44.1g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2478g1679kcal136.6g170g119.6g37.4g
Valittu annoskoko1239g840kcal68.3g85g59.8g18.7g
Annoskoko puolitettuna620g420kcal34.2g42.5g29.9g9.4g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917