Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g15g53kcal4.1g0.3g3.9g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g44g10kcal0.4g2g0g0.9g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Seiti fileitä Findus29g20kcal4.7g0g0.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g15g12kcal0.4g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g246kcal19.8g7.6g15g2.2g
Valittu annoskoko124g123kcal9.9g3.8g7.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna62g62kcal5g1.9g3.8g0.6g
Arvot/100g100g99kcal8g3.1g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168