Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green11g37kcal2.7g5.5g0.1g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g24g8.2kcal0.4g1.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g164kcal11.8g15.6g5.4g3.8g
Valittu annoskoko124g82kcal5.9g7.8g2.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna62g41kcal3g3.9g1.4g1g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.3g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587