Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 49g17kcal2.3g1g0.1g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.8g15kcal1.1g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g40kcal0.2g0.4g4.3g0g
Pekoni, paistettu 2.8g15kcal0.5g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g422kcal27.8g2.8g33g2.4g
Valittu annoskoko124g211kcal13.9g1.4g16.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna62g106kcal7g0.7g8.3g0.6g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886