Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)51g177kcal6.1g35g1g2.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen35g253kcal0g0g28.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g875kcal12.2g73.4g58.4g5g
Valittu annoskoko124g438kcal6.1g36.7g29.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna62g219kcal3.1g18.4g14.6g1.3g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716