Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g17g105kcal4.2g1.2g9.4g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)48g67kcal5.3g0.2g5g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow13g118kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g578kcal19g2.8g55g0g
Valittu annoskoko124g289kcal9.5g1.4g27.5g0g
Annoskoko puolitettuna62g145kcal4.8g0.7g13.8g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703