Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 10g4.2kcal0.3g0.5g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 33g18kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g6.6g18kcal1.8g0g1.1g0g
Pesto (Pirkka)1.8g10kcal0.1g0.1g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g267kcal15.6g13.4g17.4g1.4g
Valittu annoskoko124g134kcal7.8g6.7g8.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna62g67kcal3.9g3.4g4.4g0.4g
Arvot/100g100g108kcal6.3g5.4g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092