Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen73g24kcal2.4g3.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.3g1g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g423kcal13.8g55.2g15.8g2g
Valittu annoskoko124g212kcal6.9g27.6g7.9g1g
Annoskoko puolitettuna62g106kcal3.5g13.8g4g0.5g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071