Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Palsternakka 11g6.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Lanttu 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Selleri, annos 50g11g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g185kcal13g15.4g7g3.4g
Valittu annoskoko124g93kcal6.5g7.7g3.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna62g46kcal3.3g3.9g1.8g0.9g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.2g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970