Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 10g52kcal0.1g0.1g5.8g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Grahamjauho 10g32kcal1g5.9g0.2g1g
Mustikka metsä- 39g17kcal0.2g2.5g0.2g1.3g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g7.8g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Rahka Milbona20g13kcal2.4g0.8g0g0g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g471kcal13.6g61.8g16.8g5.4g
Valittu annoskoko124g235kcal6.8g30.9g8.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna62g118kcal3.4g15.5g4.2g1.4g
Arvot/100g100g189kcal5.5g24.9g6.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163