Gruusialainen kaalilaatikko

Kevennetty Pirkan ohje.

Silputa kaali, hauduta vedessä kannen alla vartti.

paloittele sipulit, valkosipulit ja maustekurkut.

ruskista jauheliha omassa rasvassa ja lisää sipuli-maustekurkkuseos.

Sekoita kaalin joukkoon creme bonjour, tomaattipyre paprika, pippuri, suola ja provencen yrtttiseosta pari teelusikkaa sekä tomaattipyre.

Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puolituntia.

Anna vetäytyä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2655 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.2g0.1g1.3g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka4.7g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Kermajuusto 17%, rainbow (Rainbow), annos 35g2.3g6.6kcal0.7g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g160kcal10.6g8.8g8.8g3.6g
Valittu annoskoko124g80kcal5.3g4.4g4.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna62g40kcal2.7g2.2g2.2g0.9g
Arvot/100g100g64kcal4.3g3.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316493