Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g56g62kcal13.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Margariini 80% keskiarvo2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g47g52kcal1.4g1.5g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g277kcal30.2g4.8g15.4g0.6g
Valittu annoskoko125g138kcal15.1g2.4g7.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna62g69kcal7.6g1.2g3.9g0.2g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486