Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali72g15kcal0.9g2.4g0.1g1.5g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g30g36kcal5.7g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki15g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g145kcal14g7.2g6.6g3.4g
Valittu annoskoko125g73kcal7g3.6g3.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna62g36kcal3.5g1.8g1.7g0.9g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935