Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala11g36kcal1.7g6.6g0.3g1.1g
Maitojuoma, profeel, valio38g7.5kcal1.2g0.7g0g0.6g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 11g4.8kcal1.1g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g47g31kcal5.2g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g263kcal21.2g24.4g8.6g3.4g
Valittu annoskoko125g131kcal10.6g12.2g4.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna62g66kcal5.3g6.1g2.2g0.9g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.8g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040