Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 32g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Bataatti, kuorittu 21g17kcal0.3g3.6g0g0.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 21g7.2kcal0.2g1.1g0g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%7g7.7kcal0.2g0.2g0.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g160kcal5.4g19.8g5.4g3g
Valittu annoskoko125g80kcal2.7g9.9g2.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g40kcal1.4g5g1.4g0.8g
Arvot/100g100g64kcal2.2g8g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902