SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Palsternakka 3.5g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 4.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g5.6g14kcal0.8g0.2g1.1g0g
Valkoviini, kuiva, 12%4.9g4.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g72kcal2.4g7.2g2.4g1g
Valittu annoskoko125g36kcal1.2g3.6g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna62g18kcal0.6g1.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499