Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 17g13kcal2.9g0g0.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g42g27kcal0.7g5.1g0g0g
Palsternakka 8.4g5.4kcal0g1g0g0.4g
Kalaliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g96kcal7.4g12.6g0.4g0.8g
Valittu annoskoko125g48kcal3.7g6.3g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna62g24kcal1.9g3.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075