Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g39g47kcal7.1g0.7g1.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 26g7kcal0.9g0.8g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g18g60kcal4.4g0g4.6g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g2.2g7.5kcal0.4g0g0.7g0g
Lohkoperunat, Rainbow35g46kcal0.7g7.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g384kcal27.4g20.8g21.2g0.2g
Valittu annoskoko125g192kcal13.7g10.4g10.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna62g96kcal6.9g5.2g5.3g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11g8.3g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054