Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit5.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ahven 19g16kcal3.3g0g0.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Kalaliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g109kcal8.6g10.6g3.4g1g
Valittu annoskoko125g55kcal4.3g5.3g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna62g27kcal2.2g2.7g0.9g0.3g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.3g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622