Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g38g59kcal8.2g0g2.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.4g0.9kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g222kcal19.4g20g5.6g2.6g
Valittu annoskoko125g111kcal9.7g10g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna62g56kcal4.9g5g1.4g0.7g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839