Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 47g35kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Lanttu 8.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 12g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.5g8.1kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g157kcal8.6g17.6g5g1.8g
Valittu annoskoko125g78kcal4.3g8.8g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g39kcal2.2g4.4g1.3g0.5g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877