Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g21g7kcal0.2g1g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g22kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g157kcal12.4g11.2g6.4g0.8g
Valittu annoskoko125g79kcal6.2g5.6g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna63g39kcal3.1g2.8g1.6g0.2g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571