Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 15g59kcal0g14.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Mustikka metsä- 39g17kcal0.2g2.5g0.2g1.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki28g16kcal2.4g1.4g0.1g0g
Kaurahiutale 4.5g17kcal0.7g2.6g0.3g0.4g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g518kcal12.8g62.8g22.2g4.4g
Valittu annoskoko125g259kcal6.4g31.4g11.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna63g130kcal3.2g15.7g5.6g1.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.1g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235271