Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Purjosipuli125g24kcal2.3g3g0.3g2.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.8g12.6g0.9g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Kiinankaali 100g20kcal1.6g2.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g450kcal16.8g58.6g14.6g17.2g
Valittu annoskoko1240g225kcal8.4g29.3g7.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna620g113kcal4.2g14.7g3.7g4.3g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441