Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g638g478kcal12.1g102g1.3g6.4g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g300g450kcal49.8g0.9g27g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g94g33kcal2.5g4.4g0.5g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g75g93kcal2.2g19.2g0.4g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g11g6.8kcal0.3g0.6g0.8g0.1g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2482g2289kcal135.8g266.8g71g18.2g
Valittu annoskoko1241g1145kcal67.9g133.4g35.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna621g572kcal34g66.7g17.8g4.6g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368638