Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 450g79kcal8.2g1.8g2.2g8.5g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai36g126kcal4.3g25.6g0.8g1.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl360g306kcal5g15.8g25.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g36g263kcal0.4g0.4g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g1596kcal38.2g95.8g114.4g22.2g
Valittu annoskoko1242g798kcal19.1g47.9g57.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna621g399kcal9.6g24g28.6g5.6g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525