Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit451g95kcal14.9g8.6g0g11.3g
Kukkakaali, pakaste, Apetit564g96kcal9g12.4g1.1g10.7g
Voi 101g736kcal1.2g0.4g82.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g126g353kcal24g0g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g2559kcal98.2g42.8g222.8g44g
Valittu annoskoko1242g1280kcal49.1g21.4g111.4g22g
Annoskoko puolitettuna621g640kcal24.6g10.7g55.7g11g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584