Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit562g96kcal9g12.4g1.1g10.7g
Nakki, keskiarvo 135g315kcal15.4g1.6g27.8g0g
Flora margariini 60, annos 10g34g182kcal0.1g0.1g20.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.7g0.3g1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen450g148kcal14.8g22g0g0g
Aurajuusto34g115kcal6.7g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g1903kcal97.8g111.6g118.4g23.4g
Valittu annoskoko1242g952kcal48.9g55.8g59.2g11.7g
Annoskoko puolitettuna621g476kcal24.5g27.9g29.6g5.9g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140