Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g382g359kcal1.9g84.1g1.9g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g450g585kcal94.4g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g2492kcal205.2g203.2g86g8.8g
Valittu annoskoko1242g1246kcal102.6g101.6g43g4.4g
Annoskoko puolitettuna621g623kcal51.3g50.8g21.5g2.2g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451