Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow788g158kcal23.6g15.7g0g19.7g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä88g158kcal2.4g10.5g12.2g0g
Vuohenjuusto President175g452kcal33.3g0.9g35g0g
Valkoviini kuiva 175g120kcal0.5g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2485g2084kcal119.6g56.4g129.4g39.4g
Valittu annoskoko1243g1042kcal59.8g28.2g64.7g19.7g
Annoskoko puolitettuna621g521kcal29.9g14.1g32.4g9.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744