Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Lehtiselleri 58g7.4kcal0.7g0.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g41g30kcal1.8g5.3g0.1g0g
Kalaliemi laimennettu 583g17kcal0g1.8g1.2g0g
Kirjolohifilee 233g386kcal39.1g0g25.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Maustekurkku88g14kcal0.6g2.6g0.1g1.6g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g12g1.9kcal0.4g0.1g0g0.1g
Persilja 23g6.4kcal0.3g0.3g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2485g1346kcal89g40g90.2g15.8g
Valittu annoskoko1242g673kcal44.5g20g45.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna621g337kcal22.3g10g22.6g4g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223