Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 3219g3918kcal684.1g0g128.8g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g926g139kcal17.6g15.7g0.9g0g
Paprika punainen 604g177kcal5.7g27.2g2.4g11.5g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.8g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)1811g724kcal38g123.1g7.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)81g209kcal10.5g9.7g14.5g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g241g2173kcal0g0g241.4g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2897g3969kcal70.4g876.2g8.1g26.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22738kcal1658.4g2125g807.4g84.6g
Valittu annoskoko10000g11369kcal829.2g1062.5g403.7g42.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5685kcal414.6g531.3g201.9g21.2g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853