Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1642g2069kcal180.6g4.9g147.8g0g
Sokeri 1636g6639kcal0g1634g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1283g6833kcal4.2g4.5g769.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1283g590kcal41.1g61.6g19.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2502g8584kcal254.9g1751.1g30g87.6g
Leivinjauhe 64g113kcal3.3g24.2g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g205kcal0g50.8g0g0g
Raparperi 1539g519kcal10.6g84.7g1.5g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g51102kcal989.4g7231.6g1936.4g219g
Valittu annoskoko10000g25551kcal494.7g3615.8g968.2g109.5g
Annoskoko puolitettuna5000g12775kcal247.4g1807.9g484.1g54.8g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287