Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g799g1118kcal119.8g24g72.7g0.8g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g250g349kcal7.5g5g32.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g200g320kcal6g8g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g3574kcal266.6g74g270.2g1.6g
Valittu annoskoko1248g1787kcal133.3g37g135.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna624g894kcal66.7g18.5g67.6g0.4g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070