Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6g54kcal0g0g6g0g
Punajuuri 752g289kcal7.5g51.9g1.5g18.8g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g271g812kcal56.8g2.7g56.8g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 66g8.3kcal0.7g0.6g0.1g0.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g63g10kcal0.6g1.3g0.1g0.9g
Pinjansiemenet, Parrots75g466kcal21.8g9.8g41.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g3376kcal175g156.8g211.6g46.4g
Valittu annoskoko1248g1688kcal87.5g78.4g105.8g23.2g
Annoskoko puolitettuna624g844kcal43.8g39.2g52.9g11.6g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252