Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g36g77kcal5g7.7g3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200g560kcal38g0.1g44g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.6g0.1g0.4g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Timjami, annos 3g6g13kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g2534kcal105.8g82.8g192.6g22.6g
Valittu annoskoko1248g1267kcal52.9g41.4g96.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna624g634kcal26.5g20.7g48.2g5.7g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407