Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 147g483kcal15.6g89.4g3.2g14.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g161g562kcal9.6g122.1g2.7g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 268g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen536g177kcal17.7g26.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)27g147kcal0.3g0.3g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g2739kcal86.4g476g44g35.6g
Valittu annoskoko1248g1370kcal43.2g238g22g17.8g
Annoskoko puolitettuna624g685kcal21.6g119g11g8.9g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336