Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Sokeri 203g825kcal0g203.1g0g0g
Rypsiöljy 144g1269kcal0g0g143.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 319g58kcal1.8g8g1.3g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 287g985kcal29.3g201g3.4g10g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.8kcal0.1g1.3g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Rusina 96g280kcal2.7g57.5g0.5g9.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g64g383kcal15.3g4.2g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g7992kcal125.6g969.6g388g43g
Valittu annoskoko1248g3996kcal62.8g484.8g194g21.5g
Annoskoko puolitettuna624g1998kcal31.4g242.4g97g10.8g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097