Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g281g79kcal1.7g16.7g0.6g7g
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)11g26kcal2.1g1.5g1.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)56g264kcal6.7g4g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2497g1070kcal30g107.8g55g21g
Valittu annoskoko1249g535kcal15g53.9g27.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna624g268kcal7.5g27g13.8g5.3g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704