Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 4327g1304kcal40.7g220.7g8.7g86.5g
Naudan paistijauheliha, Pirkka3846g6462kcal769.2g0g384.6g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g962g2885kcal38.5g57.7g278.8g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)385g1073kcal53.8g15.4g88.5g0g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23705kcal1816.8g633.8g1523.2g189.4g
Valittu annoskoko10000g11853kcal908.4g316.9g761.6g94.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5926kcal454.2g158.5g380.8g47.4g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242