Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki78g44kcal6.6g3.9g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g289kcal22g28.6g9.4g0.6g
Valittu annoskoko125g144kcal11g14.3g4.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g72kcal5.5g7.2g2.4g0.2g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747