Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.9g2.9kcal0.5g0g0g0.3g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)31g43kcal2.3g1.7g3.1g0g
Ruisjauho Pirkka63g191kcal6.1g38.1g1.3g9.4g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g484kcal18.8g79.6g9.6g19.4g
Valittu annoskoko125g242kcal9.4g39.8g4.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna63g121kcal4.7g19.9g2.4g4.9g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.8g3.8g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432