Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 25g55kcal4.6g0g4.1g0g
Kieli naudan 25g50kcal4.2g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 62g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g314kcal20.4g21g15.8g2g
Valittu annoskoko125g157kcal10.2g10.5g7.9g1g
Annoskoko puolitettuna63g79kcal5.1g5.3g4g0.5g
Arvot/100g100g126kcal8.2g8.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641