Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 63g142kcal11.9g0g10.6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 23g53kcal3.3g0.4g4.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)7g8.8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g7.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g477kcal33.8g4.2g35.8g0.2g
Valittu annoskoko125g239kcal16.9g2.1g17.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna63g119kcal8.5g1.1g9g0.1g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804