Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka42g70kcal8.3g0g4.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g21g12kcal0.6g1.3g0.4g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g10g27kcal1.6g0g2.3g0g
Tomaattimurska 52g15kcal0.3g2.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g248kcal21.6g8.2g14g2g
Valittu annoskoko125g124kcal10.8g4.1g7g1g
Annoskoko puolitettuna63g62kcal5.4g2.1g3.5g0.5g
Arvot/100g100g99kcal8.6g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570