Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.6g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g42g27kcal5g1.8g0.1g0g
Soijajauho rasvainen 7.4g34kcal2.5g1.7g1.7g0.9g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.2g14kcal1.2g0.3g0.8g1.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)4.2g11kcal0.7g1.4g0.3g1.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 4.2g28kcal1.1g0.3g2.4g0.5g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.3g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Oltermanni, perinteinen21g76kcal5.3g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g561kcal40.6g13g38.4g8g
Valittu annoskoko125g281kcal20.3g6.5g19.2g4g
Annoskoko puolitettuna63g140kcal10.2g3.3g9.6g2g
Arvot/100g100g224kcal16.2g5.2g15.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603