Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g21g94kcal1.6g14.2g3.3g0.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)10g66kcal0g0g7.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g42g96kcal0.2g5g8.3g0.2g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g21g23kcal0.1g3.1g1g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)31g160kcal1.4g17.8g10.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g876kcal6.6g80.2g61g6.4g
Valittu annoskoko125g438kcal3.3g40.1g30.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna63g219kcal1.7g20.1g15.3g1.6g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496